A cicák szuperhőse – Az 5 éves kisfiú jelmezt ölt, hogy megmentse őket

Mindannyiunknak szüksége van egy hősre, ez alól az utcán élő macskák sem kivételek. Ezt vallja egy öt éves kisfiú, Shon Griffin Philadelphiából, akit családja “Catmannek”, azaz Macskaembernek becenéz. Mem véletlenül: a kisfiú ugyanis kóbor macskákat ment.

1

Shon nagynénje, Kris Papiernik a vőlegényével együtt évek óta dolgozik a kóbor macskák begyűjtésén, elhelyezésén, de volt egy cica, akivel egyszerűen nem tudtak boldogulni. A Bug névre halgató macsek ugyanis nem volt hajlandó együttműködni, amikor felvételeket akartak róla készíteni és el akarták vinni az állatorvoshoz ivartalanítani.

Kris unokaöccse azonban egy pillanat alatt különleges kapcsolatot alakított ki az akaratos cicával, ezért megkérték, hogy segédkezzen náluk. A macska azonnal elfogadta, rögtön odament Shonhoz, a lábához dörzsölőzködött és azt is megengedte, hogy a kisfiú szeretgesse őt.

15

Ekkor kapta Shon a megtisztelő Catman nevet és ekkor kezdődött a szuperhős-karrierje. A kisfiú azóta kedvenc jelmezeibe bújva járja az utcákat rokonaival, hogy étellel, simogatással vagy bármilyen más módon segítse a rászoruló macskákat. Az állatok pedig csak úgy tapadnak rá, még a legmogorvább macska sem képes ellenállni az elbűvölő kisfiúnak.

16

4

17

18

8 13