Cicákkal szebb az élet!

Imádjuk a cicákat! Ehhez kétség sem fér, elég megnézni, vagy hány macskás mém terjed a közösségi oldalakon, hány háztartásban uralkodik egy vagy több macska. Van valami ezekben az állatokban, amiért nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is odavannak. Mindezt úgy, hogy – legyünk őszinték – a cicák nem kifejezetten törik magukat azért, hogy örömet szerezzenek nekünk. Sőt, mondhatni, tesznek ránk a nap nagy részében.

Macskák iránti szeretetünk, illetve a nem mindennapi jellemük iránti rajongás ékes megnyilvánulása, hogy rengeteg felületen találkozhatunk velük. És igen, most már a ruháinkon is. Ha Te is szeretnél egy menő macskás pólót, üzenettel, vagy akár anélkül, nézz szét a polomolo.hu oldalon.

De mire fel ez a rajongás?

5 ok, amiért szeretjük a macskákat:

  • Mert olyan cukik. Vitathatatlan tény, hogy a cicákat hihetetlenül aranyos ábrázattal áldotta meg a természet. Csak rájuk néz az ember, és elolvad. Ez nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy ilyen népszerűvé tudtak válni az emberek körében.
  • Önállóak. A macskák negyedannyira sem „problémásak”, mint a kutyák. Nem emberfüggők, nem igényelnek annyi foglalkozást, remekül elvannak magukban hosszabb időn át, sőt, a vécézést is megoldják a lakásban, ha kirakunk egy alomtálcát. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kell velük foglalkozni, de könnyebb velük együtt élni, mint egy folyton a gazdi körül nyüzsgő kutyával
  • Puhák és nyugodtak. Cicát simogatni kész élmény, olyan finom puha bundájuk van, mintha plüssből lennének, a dorombolásuk pedig hihetetlenül megnyugtató.
  • Tudnak nagyon kedvesek is lenni, ha akarnak. Ha pedig egy cica kedveskedik az embernek, az nyugodtan érezheti magát kiválasztottnak.
  • Elbűvölő a flegmaságuk. Mi, emberek, szeretünk küzdeni az elérhetetlenért. A cicák pedig olyan nemtörődöm flegmasággal képesek reagálni az „udvarlásunkra”, hogy az már aranyos.

Ha Te is szereted a cicákat, ha neked is tetszik az érdekes jellemük, nézz szét a macskás pólók közt, amik lehetnek simán csak cukik, vagy akár viccesek is. A pólók ajándéknak is kiválóak lehetnek, ha van egy macskarajongó barátod vagy családtagod. Találd meg az ideális mintát!

MEGOSZTÁS