Elképesztő igazságok a macskák viselkedéséről, amit eddig egy szakértő sem mondott el neked

Ha azt hiszed mindent tudsz a macskádról, mert évek óta figyeled a kis kedvenced viselkedését és úgy érzed már teljesen kiismerted, tévedsz! Most leleplezzük mit is jelentenek valójában a különbözű viselkedésformák, persze most is csak a megszokott humoros oldalról megközelítve. 🙂

1. Ugrás előtt az égnek emeli a hátsóját, és billegeti:

A “szakértők” szerint: Ezzel a mozgással pozicionálják magukat a tökéletes támadáshoz.

1

A megdöbbentő igazság: A macskáknak műholdas jeladó van a fenekükben, amit rendszeresen újra kell kalibrálni, hogy fenntarthassák a kapcsolatot anyabolygójukkal.

2. Ide-oda gurulnak a szőnyegen:

A “szakértők” szerint: A cica játszani hív téged.

2

A megdöbbentő igazság: Kínai kaját evett, és vonaglik a fájdalomtól. Ne adj neki több csípős csirkét!

3. A macskád rád pislog:

A “szakértők” szerint: Ha rád néznek, és lassan becsukják a szemüket, majd újra kinyitják, az a bizalom jele.

3

A megdöbbentő igazság: A cicád szeme túl érzékeny a fényre, és azt akarja veled közölni, hogy ideje lenne már egy vagány napszemüveget venned neki. Mert ízlése is van.

4. Az arcodba tolja a fenekét:

A “szakértők” szerint: Egymás fenekének szaglása teljesen normális a macsekok között, ez annyit jelent, mintha azt mondaná neked, szia, meg szeretnélek ismerni.

4

A megdöbbentő igazság: A cicád épp most végzett teljes generált és csak meg akarja mutatni.

5. Tökéletes kör alakban alszik

A “szakértők” szerint: Így tudja a legjobban megőrizni a testmelegét.

5

A megdöbbentő igazság: Az idő ciklikus, és ezt a macskáknál senki sem tudja jobban. Ha ilyen alakban látod a macskád, az azt jelenti, hogy közeledik a világvége.

6. Dagaszt a mancsaival

A “szakértők” szerint: Újszülöttként így préselték ki a tejet a mamájuk emlőiből, ebből a korukból maradt meg ez a szokás. Alvás előtt még néha ösztönösen dagasztani kezdenek.

6

A megdöbbentő igazság: A macskád meglátott egy főzősulis hirdetést, és szeretne pitét sütni. Perkálj és küld el tanfolyamra!

7. Úgy ül, mint egy vekni kenyér

A “szakértők” szerint: Azért húzza maga alá a mancsait, mert így érzi magát biztonságban, és így tudja megtartani a testhőmérsékletét.

7

A megdöbbentő igazság: A macskád meg van sértődve rád, amiért nem írattad be a főzősuliba, és most úgy próbál meg lelkiismeret furdalást kelteni benned, hogy úgy fekszik, mintha egy vekni kenyér lenne.

8. Felemeli az egyik lábát mosakodás közben

A “szakértők” szerint: Így tudja magát a leghatékonyabban tisztára nyalogatni.

8

A megdöbbentő igazság: Felejtsd el a főzősulit, most éppen csellózni szeretne. Látod látod, jobban jártál volna, ha beiratod abba a főzőiskolába. 🙂

9. A pociját mutatja neked

A “szakértők” szerint: A fedetlen has a bizalom jele.

9

A megdöbbentő igazság: Ez egy csapda, nehogy bedőlj neki! Tudja, hogy nem tudsz ellenállni, és meg akarod majd simogatni, de amint hozzáérsz, rád fog támadni, és biztos, hogy elkapja a kezed.

10. Hatalmasra nyitott szemekkel bámul a semmibe

A “szakértők” szerint: A macskák érzékei nagyon fejlettek. Valószínűleg egy bogarat látott, vagy egy porszemet.

10

A megdöbbentő igazság: Szörnyű, csupasz démonok érzkeztek a dimenziónkba, és csak a macskák látják őket. Fuss az életedért! Itt a vég!

11. Dobozban alszik

A “szakértők” szerint: Az ilyen zárt terekben, ahol semelyik irányból nem érheti őket meglepetés, biztonságban érzik magukat.

11

A megdöbbentő igazság: A macskád épp most megy át egy kapuzárási pánikon. Azért ül a dobozban, mert szerinte egy világkörüli, egzotikus utazás igazán jó lenne neki.

12. Amikor rád kapaszkodik, és harapdál

A “szakértők” szerint: A macskák egyszerűen így játszanak.

12

A megdöbbentő igazság: A macskád fejlett érzékeivel észrevette, hogy a karodba egy microchipet ültetett a kormány, ami épp készül megsemmisíteni önmagát, így azonnal el kellett távolítani. Próbálj meg pihenni és megnyugodni, a macska épp megmenti az életed.

13. Az ablakban ücsörög és beszélget a madarakkal

A “szakértők” szerint: A csevegés egy vadászatot megelőző mozzanat.

13

A megdöbbentő igazság: A macskád igazából egy madár, és szeretne a többi madár haverjával lógni. Hogy nem vetted észre, hogy madarat hoztál haza macska helyett? De bolond vagy.

14. A számítógépeden trónol, amikor dolgoznod kéne

A “szakértők” szerint: A macskák imádják a meleg helyeket, és a bekapcsolt laptop jó meleg.

14

A megdöbbentő igazság: A macskád pontosan tudja, naponta hányszor nézegeted az exed profilját, és úgy döntött, hogy ideje véget vetni ennek a szánalmas viselkedésnek, így közbeavatkozott.

15. Egyszerűen sehol sem találod, akármennyit is keresed

A “szakértők” szerint: Nagyon ügyesen el tudnak rejtőzni, valószínűleg mégsem nézted meg mindenhol.

15

A megdöbbentő igazság: Kevesen tudják, de a macskák időutazók. A tiéd valószínűleg valahol a feudális Kínában vadászgat. Nyugi, idővel haza fog jönni (valószínűleg).

MEGOSZTÁS