Gyönyörű fotók egy kutya és egy macska barátságáról, akik együtt fedezik fel a világot

Előfordul, hogy egyáltalán nem jönnek ki egymással, de nagyon sok kutya és macska van, akik békében élnek egymás mellett és sokszor igazi barátokká válnak. Az Amerikában élő Cynthia Bennett kedvencei is nagyon jól kijönnek egymással, sőt az ő örökbe fogadott cicája és kutyája együtt fedezi fel az Egyesült Államok legszebb vidékeit.

Cynthia és párja még 2014-ben döntöttek úgy, hogy örökbe fogadnak egy kutyát. A fiatal nő egy golden retriever keveréket szeretett volna magához venni, de amikor meglátta Henry-t az egyik állatmenhelyen, azonnal tudta, hogy őt fogja haza vinni.

baratok-7

A kutya ekkor 14 hetes volt és gazdája szerint ötször nagyobb mint a többi kiskutya. Henry azonnal belopta magát a fiatal nő szívébe a barátságos, kedves természetével. Még csak három napja volt velük, amikor elvitték magukkal kirándulni, és a kiskutya rögtön felszaladt egy hatalmas szikla tetejére. Ettől kezdve minden túrájukra elvitték a kalandvágyó kutyát, aki nemsokára örök barátra lelt egy menhelyi cica személyében. A Baloo-nak elnevezett macska könnyen beilleszkedett a csapatba, olyannyira, hogy Henry szinte egy tapodtat sem tesz nélkül, mindent együtt csinálnak, s gazdáikkal közösen járják Amerika legszebb tájait. A természetjáró páros kalandjait gyönyörű fotókon örökítik meg gazdáik, melyeket az Instagramon folyamatosan nyomon követhetünk.

baratok-9 baratok-8 baratok-6 baratok-5 baratok-3 baratok-22 baratok-21 baratok-20 baratok-2 baratok-19 baratok-18 baratok-17 baratok-16 baratok-15 baratok-14 baratok-13 baratok-11 baratok-10 baratok-1